Reparatie en revisie


rem-onderdelen

Remvoeringen

Reparatie aanvraag

  Voornaam


  Email-adres


  Achternaam


  Telefoon


  Bericht


  Niet kunnen vinden wat u zoekt?

  Ondanks de grote en uitgebreide voorraad kan het gebeuren dat u niet precies kunt vinden wat u zoekt.
  Bel ons, wij kunnen u bijna altijd helpen. Veel onderdelen kunnen nog besteld worden, mogelijk is een artikel moeilijk te vinden en als het niet meer leverbaar is kunnen we mogelijk uw oude onderdeel repareren of volledig reviseren.

  Onze specialisten kunnen in onze eigen werkplaats nagenoeg alle remonderdelen reviseren. Na reparatie zijn uw oude (originele) onderdelen weer als nieuw en kwalitatief van een hoger niveau dan het origineel. Dit door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals verbussen met brons, RVS zuigers en hoogwaardig rubber.
  Wij gaan zorgvuldig te werk om deze hoge kwaliteit te bereiken voor u. Na ontvangst worden de onderdelen geïnspecteerd en beoordeeld en ontvangt u een gedetailleerde offerte met daarin de noodzakelijke bewerkingen, te vervangen onderdelen en natuurlijk de kosten. Door deze werkwijze voorkomen wij verrassingen achteraf, u weet wat we gaan doen en wat voor u de kosten zijn.
  Indien u uiteindelijk geen opdracht geeft voor reparatie of de levering van een vervangend onderdeel, dan brengen wij de kosten voor het onderzoek in rekening.

  Een veelvoorkomend probleem bij hoofd en wielremcilinders is dat de boring corrodeert. Eén van onze specialiteiten is dat wij deze in eigen werkplaats kunnen voorzien van een roestvrije bus. Hiermee bent u verzekert dat er geen corrosie meer optreedt in de toekomst. Het cilinderhuis wordt vernikkeld of verzinkt (blank of geel) en de rubberdelen worden vernieuwd. Naast cilinders reviseren wij ook remzadels en rembekrachtigers. Gereviseerde remzadels zijn veelal op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren tegen inruil van uw oude units. Na ontvangst worden de oude units gecontroleerd. Indien deze repareerbaar zijn ontvangt u het betaalde statiegeld van ons retour. Op alle door ons gerepareerde onderdelen geven wij standaard 2 jaar garantie.